post

Behang geeft uw kamer een warme uitstraling. Het behangen van uw ruimtes vereist kennis van zaken en handigheid. Samen kijken we naar de mogelijkheden die behang u biedt en wordt er een keuze gemaakt. Indien gewenst adviseren wij u hierin. We bestellen de materialen en beginnen snel met het behangen van de gewenste ruimtes.

Schildersbedrijf van Otterdijk heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het behangen van uw ruimtes. Dit werk is bij ons dus in de juiste handen.

Kinderkamer behangen

Zo wordt er tegenwoordig steeds meer behangen op kinderkamers. Het assortiment aan mogelijkheden voor zowel het behangen van een jongenskamer als een meisjeskamer, is enorm. Daarbij kan gedacht worden aan behang in vrolijke kleuren of met stripfiguren. Tegenwoordig behangen we ook zeer regelmatig één muur en wordt de rest met latex in diverse kleuren geschilderd.

Kamer met glasvezelbehang

Glasvezelbehang is tegenwoordig een veel voorkomend alternatief voor het stuken van muren. Vooral in nieuwbouwhuizen waarbij de muur gedurende de eerste jaren kan scheuren, is glasvezelbehang een slimme oplossing. Vaak wordt glasvezelbehang ook gebuikt in oudere woningen waarin de muren door ouderdom afbrokkelen of scheuren. Glasvezelbehang heeft in de vorige gevallen het voordeel dat het de muur bij elkaar houdt. Daarnaast is glasvezelbehang brandvertragend, stootvast en geluiddempend. Er kan zowel overheen behangen als geschilderd worden.

Meer informatie? Bel ons dan of vraag een behangofferte op.