Schildersbedrijf van Otterdijk is gevestigd in Someren en heeft ruim 10 jaar ervaring in de schilderbranche. We komen vrijblijvend bij u langs en inventariseren samen met u wat uw wensen zijn. We inspecteren de plek die u graag geschilderd wilt hebben en bespreken het plan van aanpak met u. We kijken welke materialen en kleuren we gaan gebruiken en wanneer dit volledig naar uw wens is, regelen we het schilderwerk van a tot z.

Huis van buiten laten schilderen in Someren

De eerste fase is van groot belang. Hierin wordt onder andere de materiaalkeuze bepaald. Daarna starten we met het verven van bijvoorbeeld uw gevel, dit is erg nauwkeurig werk. Soms komen hier calamiteiten zoals houtrot bij kijken. Wij lossen dit natuurlijk vakkundig op .

Huis van binnen laten schilderen in Someren

Om de zoveel tijd is het nodig om uw huis van binnen te laten schilderen. U wilt namelijk dat uw huis er van binnen goed uitziet, en wij zorgen daarvoor. We maken ook hiervoor een duidelijk plan dat we u volledig uitleggen. Uw mening is hierbij natuurlijk toonaangevend.

Als we de laatste plooien hebben gladgestreken, kunt u genieten van het eindresultaat. Mocht er onverhoopt nog iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen we dat natuurlijk snel op. Ook wanneer we niet meer bij u zijn, komen we daarvoor natuurlijk terug.

Meer informatie? Bel ons dan of vraag een schilderofferte op.