post

We komen vrijblijvend langs voor een inventariserend gesprek en hierbij brengen wij uw wensen in kaart. Na inspectie van de te schilderen ondergrond, bepalen we hoe we het vervolg gaan aanpakken. Want goed werk, staat of valt met een gedegen aanpak. Dit bespreken we natuurlijk met u. Zo bespreken we onder andere het materiaal- en kleurgebruik. Wanneer dit naar wens is, verzorgen wij al het schilderwerk van a tot z, van het leeg halen of afdekken van ruimtes tot en met het terugplaatsen van uw meubilair.

Buiten schilderwerk

De materiaalkeuze is bij buiten schilderwerk erg belangrijk. Panden voorzien van gevelverf is een nauwkeurig werkje, wat valt of staat met een goede materiaalkeuze. Dat is dan ook de reden waarom we altijd een advies uitbrengen over de aan te brengen verfsoort. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat we te maken hebben met calimiteiten zoals houtrot. Wij helpen u met het oplossen van deze calamiteiten, of het nu om een verstopte goot of een klemmend raam gaat. Klik voor meer informatie op buitenschilderwerk.

Binnen schilderwerk

Ook het binnenschilderwerk is eens in de zoveel tijd aan de beurt. U vindt het namelijk belangrijk dat uw huis er te allen tijde top uitziet. Met kwalitatieve merken als Sigma, Wijzenol en Sikkens, voeren wij al het binnenschilderwerk naar tevredenheid uit. Natuurlijk bekijken we ook hier middels een duidelijk plan, welke kleuren u hierbij wilt gebruiken. Onze mening geven we wanneer u dit op prijs stelt. Klik op binnenschilderwerk voor meer informatie.

Na de laatste kwaststreek, controleren we alles nog een keer. U bekijkt het resultaat nog eens en mocht u onverhoopt wat zien, dan lossen wij het op. Ook wanneer we al weg zijn en u komt er later achter, zorgen wij dat het naar wens wordt afgehandeld.

Meer informatie? Bel ons dan of vraag een schilderofferte op.